5. Februar 2004

Show

Kan man grine en onsdag ? Og måske mere relevant: Kan man grine en onsdag sammen med fyrre fremmede uden at være beruset ?

Svaret på onsdagsspørgsmålet bliver nok et ved-ikke! Men tilskuerne til BaggårdsTeatrets første vovede onsdagseksperiment med performancekunstnerne Pernille Koch og Erik Pold var fynske og lidt fidele, så vi klappede gerne underholdningsbarometret op på et par grader mellem lidt underholdende og meget underholdende. (...)

Skal det dristige initiativ lykkes, er det dog os, publikummet, som ikke
måskjule vores bdehags- og mishags ytringer. Havde vi givet aktørerne lidt at arbejde videre på i deres improvisationer, var aftenen nok resulteret i mere forsorne end forlorne grin. Vi var simpelthen for pæne, for sobre, for høflige, for venlige. Med andre ord for kedelige!

Så det kan kun blive bedre, når Pernille og Erik om en uge igen stiller sig op på den lille foyerscene for at lade onsdagen vokse til noget andet og mere end blot at være skilledagen mellem to weekender.

(...) Derfor var det også aftenens gæst, Miss Fish - et androgynt væsen i guldlamé kjole, mod hanekam, muskuløse overarme, grå tient, sorte læber og en glitrende stribe malet over de rødrandede øjne - som blev aftenens redning. Fisken sprællede nemlig. Og fisken havde forberedt sine indslag og sine sange.

BaggårdTeatret Rottefælden, Svendborg
Onsdagene 11.2, 18.2, 15.2 og 3.3 kl. 20

Billet: 35 ved indgangen.

AF Iben Friis Jensen

Se billeder her: www.missfish.net

Print denne side