April 2003

ARTY FARTY
Skribent Alf
Hvad Cabaret
Hvor Operaen, Christiania
Fotoserie Jørgen Callesen
dunst arrangementet "Arty Farty - gay avantgarde cabaret" i Operaen den 22, marts blev et tilløbstykke og det lille spillested var fyldt til bristepunktet. Cabareten bestod overvejende af sangnumre fremført i specielle og fantasifulde kostumer.

Aftenens vært var Hairwerk (Tammy Holestreams mandlige alter ego), der lagde ud med sin nye sang "Mob". dunst cabareten var prøget af tidens dunkle temaer som nihilisme, weltsmertz og fremmedgørelse, der blev sat i relief af skæve indslag, en høj glitterfaktor og cabaretstilens galgen humor.

Efter showet blev gulvet ryddet for at give plads til dj Minimal Martin og Nicu, der styrede dansegulvet med sikker hånd til meget sent.

Miss Fish sang den intense rockballade "I Am For Real" efterfulgt af en gammel kending "Miss Fish Is A Dish". I anden del var hun på scenen med en introvert fortolkning af Joy Divisions "She's Lost Control" og sit eget electropunk nummer "The Man With The Hole Inside".
Den iskolde men altid følsomme Johnny Warehouse i nihilismens favntag "I Hate Myself From 8 To 12 - Till I Die" sang han.
"The pissed off bitches" afsluttede første del med showet
"Down and out", hvor den pæne bankfunktionær får "enden
på komidie", indtil han reddes af gæstestjernen PUTA.

Print denne side