Pressemeddelelsen. 8. Juni 2002
Gay Night Cabaret

København
Den nystartede forening dunst, der til dagligt har til huse på Vesterbro, hvor der bl.a. drives internetcafé for homoer og transvestitter, har teamet op med cremen af "performing artists" i det danske homomiljø, og præsenterer en hel nat med cabaret, performace og fest til den lyse sommermorgen.

Blandt nattens stjerner kan man opleve paranoide Johnny Warehouse og liderlige Dennis Agerblad med selvbiografiske sange samt Miss Tammy Holestream, Miss Ramona Macho (Frk. Verden 200 for dem der skulle være i tvivl) og Miss Fish fra drag performance gruppen the Constructed Divas. Ud over debutanterne kan man også opleve den forrygende Miss Scarletta Jackson og muskelbundtet Mr Bragi i sit erotiske slangeshow.

Vi fester natten igennem med pussy'e indslag. Oplev alt fra punk til swing. Alt kan ske, vær forberedt. Måske bliver du omvendt og går fra festen som hetero, bøsse, lesbisk, transvestit, luder, drag, trans seksuel eller nonne.

Mellem de forskellige indslag vil vores allesammens dj Alexis samt dj Minimal Martin holde musikken kørende.

Den allestedsnærværende Miss OTB vil være nattens værtinde og bestyre The (W)heel of Fortune, hvor det bl.a. vil være muligt at vinde en rejse til London.

Udover at skabe en oplevelse for alle, der trænger til noget ud over det sædvanlige, er festen også et støttearrangement for foreningen dunst. Overskuddet vil bl.a. gå til etableringen af et nyt sy-, styling- og maleværksted.

Gay Night Cabaret
Hal-D,
Strandgade, Christianshavn

kl. 22:00 - 06:00
110,00 kr.
90,00 kr. ved forsalg i dunst, lust og mens bar.