Event - Demonstration Lørdag 17 Juli 2004 - kl. 13 - 15
Demonstration mod undertrykkelse af homoseksuelle i Serbien.

Mød op ved Svanemøllen station. Herfra går vi til
Serbiens og Montenegros Ambassade, Svanevænget 36, 2100 København Ø

Ved ambassaden laver vi en lille mini pride fest for at vise vores solidaritet med Serbiens homo, bi- og transseksuelle, der måtte aflyse deres pride arrangement denne eftermiddag på grund af trusler om vold. Der vil være festling stemning med transistor musik & dåse øl mm.
Baggrund
dunst performance gruppe deltog i støttearrangementet "Belgrade Pride
Support Party" I Supamolli I Berlin d. 27.03.2004
for at vise sin solidaritet med homo- og biseksuelle serbere, der blev brutalt overfaldet af hooligans og nationalister til CSD paraden I 2001.

Til arrangement blev der rejst 1500,- Euro, som skulle anvendes til at skabe bedre forhold for den planlagte pride I Beograd d. 17. Juli 2004. Dunst havde planlagt at rejse til Beograd for at deltage med et show og aktivist støtte. På grund af usikre politiske forhold og en opsporing af planlagte angreb mod priden bla. organiseret via fodboldklubbers hjemmesider, er den nu aflyst.

dunst vælger istedet at vise vores solidaritet ved at opfordre den Serbiske regering til at sørge for at seksuelle minoriteter bliver beskyttede og respekteret af myndighederne. Dette markerer vi med et dunst-special pride show foran den Serbiske ambassade d. 17 Juli og et officielt dunst brev til de Serbiske myndigheder.

Mød op og vis din solidaritet for undertrykte homoers frihedskamp.

Mvh dunst

BELGRADE PRIDE
http://www.belgradepride.org

GAY SERBIA Serbian gay and lesbian community:

CAMPAIGN AGAINST HOMOPHOBIA
http://www.gay-serbia.com/kampanja/index-eng.jsp

GAY MOVEMENTS IN THE BALKAN AREA
http://www.gay-serbia.com/linkovi/index-eng.jsp